tag:blogger.com,1999:blog-8428935580932484839.post1205378583593342720..comments2024-03-27T20:00:39.431-07:00Comments on Boros Valéria: Uborka, és paprika savanyítás hidegen tartósitó nélkül!!!!Boros Valériahttp://www.blogger.com/profile/14077967826092128933noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-8428935580932484839.post-39276920502874375732023-08-16T09:37:08.682-07:002023-08-16T09:37:08.682-07:00Kedves Valéria! Ez a recept jó lehet olyan üvegekh...Kedves Valéria! Ez a recept jó lehet olyan üvegekhez is, amire csak celofán kerülne? Köszönöm!Csallyhttps://www.blogger.com/profile/09793125323358742338noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428935580932484839.post-1060455847226858062022-06-08T11:31:52.861-07:002022-06-08T11:31:52.861-07:00már elnézést, azért mert nem írom le, bizom a házi...már elnézést, azért mert nem írom le, bizom a háziasszonyokba, hogy mindenki tudja alaposan meg mossuk az uborkát, nem gondoltam volna, hogy ez valakinek nem egyértelmű Boros Valériahttps://www.blogger.com/profile/14077967826092128933noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428935580932484839.post-25382735778589660232021-07-30T01:37:10.937-07:002021-07-30T01:37:10.937-07:00Mi értelme van az üveg sterilizálásának, ha utána ...Mi értelme van az üveg sterilizálásának, ha utána beletesszük az uborkát ami nem steril?Ágihttps://www.blogger.com/profile/17439748628082560923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428935580932484839.post-39608095303822800532020-07-18T08:21:02.810-07:002020-07-18T08:21:02.810-07:00Valika! Hogyan oldodik fel a so es a cukor a hideg...Valika! Hogyan oldodik fel a so es a cukor a hideg vizben??<br />Anikohttps://www.blogger.com/profile/08101756610110864763noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428935580932484839.post-43215405598914792432019-08-28T04:38:35.585-07:002019-08-28T04:38:35.585-07:00Szia!!!! 10%-os ecetből mennyit használjak????
Szia!!!! 10%-os ecetből mennyit használjak????<br /><br />fannilorkahttps://www.blogger.com/profile/10406726035988265948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428935580932484839.post-34220064593135942932019-07-05T13:03:27.833-07:002019-07-05T13:03:27.833-07:00Szia Vali!
Borkősavat ki hagyhatom?Szia Vali!<br />Borkősavat ki hagyhatom?Hnéhttps://www.blogger.com/profile/16796088345497801824noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428935580932484839.post-89813841645899628002019-06-06T12:36:24.639-07:002019-06-06T12:36:24.639-07:00nekem nincs mikró
nekem nincs mikró<br />Boros Valériahttps://www.blogger.com/profile/14077967826092128933noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428935580932484839.post-26142857088414274572018-06-20T23:53:40.621-07:002018-06-20T23:53:40.621-07:00Szia Èn is ugyan igy !Szia Èn is ugyan igy !Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10574015006268982140noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428935580932484839.post-56797849176528624202017-10-14T07:48:35.191-07:002017-10-14T07:48:35.191-07:00Az üvegeket 3 percre mikróba rakom és egyszerre 4-...Az üvegeket 3 percre mikróba rakom és egyszerre 4-5 üveget is csírátlanítani tudok.!<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12487570647534775216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428935580932484839.post-72100594680557527332016-08-10T10:23:20.940-07:002016-08-10T10:23:20.940-07:00a leírtak egy darab 750ml befőttes üvegre vannak.....a leírtak egy darab 750ml befőttes üvegre vannak.. tehát bele a cukor só.. fűszerek.. aztán az uborka vagy paprika, de lehet karfiol, sőt ma a cékla is igy ment... aztán a viz ráBoros Valériahttps://www.blogger.com/profile/14077967826092128933noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428935580932484839.post-16943407107233010042016-07-10T01:24:22.778-07:002016-07-10T01:24:22.778-07:00a cukor só ecet... Kb mennyi vízbe kevered el? Kös...a cukor só ecet... Kb mennyi vízbe kevered el? Köszi a válaszod Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07115288528031040332noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428935580932484839.post-91868513707869622802016-06-02T09:32:55.459-07:002016-06-02T09:32:55.459-07:00nem igazán, mert ez csak azért írtam, hogy a tartó...nem igazán, mert ez csak azért írtam, hogy a tartósitó nélküli elrakás lényege a sterilizálás... szóval nem kell forrónak lennie az üvegnek.. nem ez a lényeg hanem a csirátlanítás... mikor kifőztem papírtörlőre szedem az üvegeket egy csipesszel... hagyom megszáradni.. és aztán rakok bele mindentBoros Valériahttps://www.blogger.com/profile/14077967826092128933noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428935580932484839.post-84323184778191359452016-06-02T09:24:25.069-07:002016-06-02T09:24:25.069-07:00Aha akkor a forró üvegekbe pakolsz??? jól értettem...Aha akkor a forró üvegekbe pakolsz??? jól értettem?<br />Maricahttps://www.blogger.com/profile/10056680553679965086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428935580932484839.post-71509871508758754932016-06-01T14:30:50.516-07:002016-06-01T14:30:50.516-07:00ez nincs dunsztolva ez hidegen van elrakva... csak...ez nincs dunsztolva ez hidegen van elrakva... csak az üvegek vannak sterilizálva<br />Boros Valériahttps://www.blogger.com/profile/14077967826092128933noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428935580932484839.post-67155198992969241722016-06-01T10:26:34.486-07:002016-06-01T10:26:34.486-07:00A dunsztoláskor tedd az üvegeket fazékba, engedd f...A dunsztoláskor tedd az üvegeket fazékba, engedd fel hidegvízzel és tedd fel melegíteni, Ha az üvegek együtt melegszenek fel a vízzel nem fognak elcsattanni.<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04747912176238453237noreply@blogger.com