tag:blogger.com,1999:blog-8428935580932484839.post4820082571346252927..comments2024-03-27T20:00:39.431-07:00Comments on Boros Valéria: Felvágottak!!! Adalék ízfokozó és tartósító nélkül csak húsból!!!Boros Valériahttp://www.blogger.com/profile/14077967826092128933noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-8428935580932484839.post-35383694822922049882018-01-18T22:33:38.576-08:002018-01-18T22:33:38.576-08:00Szia Valika. A darabolt húst azt akkor ha az van b...Szia Valika. A darabolt húst azt akkor ha az van bot turmixal is lehet ? És utána kell összekeverni a darálttal ? Vagy az apritottat nem kell csak belekeverni? Bocsi csak jol szeretném elsöre csinálni.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00260762933352837334noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428935580932484839.post-8405219593539131652018-01-18T06:32:57.768-08:002018-01-18T06:32:57.768-08:00elnézést csak most láttam meg, szóval én már csiná...elnézést csak most láttam meg, szóval én már csináltam fagyóból kivett húsból is semmi gond vele, azt nyilván már nem fagyasztom vissza, de amit frissből csinálok azt felszeletelve rakok el, minden szelet közé teszek egy kis darab sütőpapirt mint a lapka sajtoknál... és én levákunozva rakom a fagyóba nálam általában 6-8 szelet kerül oda...Boros Valériahttps://www.blogger.com/profile/14077967826092128933noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428935580932484839.post-53864494255347468282017-12-11T08:58:23.197-08:002017-12-11T08:58:23.197-08:00Kedves Vali!
Kérlek engedd meg, hogy tegeződjünk ...Kedves Vali!<br /><br />Kérlek engedd meg, hogy tegeződjünk - könnyebb így a kommunikáció. A Te hatásodra került fel a bevásárlólistánkra a sonkakészítő még tavaly, végül két héttel ezelőtt vettünk egyet :D<br />Már a második adag felvágott készül benne. Az első fokhagymás csirkemell volt, mennyei.<br /><br />A kérdésem (bár lehet hülyeség?!), hogy jól gondolom-e, hogy csak friss hússal lehet dolgozni, fagyasztásból felolvasztottal nem?!<br /><br />Illetve a "sonkagép" használati útmutatójában 2 napos 'érlelési idő' szerepel, de Nálad olvasom, hogy egy napig hagyod állni a masszát a hűtőben abálás előtt - ennek van jelentőssége?<br /><br />Szintén szeretném kérdezni, hogy mikor a kész felvágottat (vagy egy részét) lefagyasztod, az felengedés után még ehető két napig ugyanúgy, mint a friss sonka?<br /><br />Köszönöm válaszod és ezt a csodás blogot is - fiatal háziasszonyként fantasztikus kiindulás minden írásod! :)<br /><br />Szeretettel,<br />BerniBerni :)https://www.blogger.com/profile/16174543833071866665noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428935580932484839.post-74597971379387715042017-01-21T12:06:26.343-08:002017-01-21T12:06:26.343-08:00kell a zsir mert száraz lesz nélküle...ugyan ugy b...kell a zsir mert száraz lesz nélküle...ugyan ugy bele keverni a péphez<br />Boros Valériahttps://www.blogger.com/profile/14077967826092128933noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428935580932484839.post-24593015746042237822016-11-23T04:55:53.738-08:002016-11-23T04:55:53.738-08:00Kedves Vali!
A hozzávalók között disznózsír is sze...Kedves Vali!<br />A hozzávalók között disznózsír is szerepel, a receptnél már nem. Ugye azt is a végső összekeverésnél kell hozzáadagolni a péphez? Vagy a disznózsír nem is kell bele a felvágottba?<br />Köszönettel: EszterAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/07130877852628607849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428935580932484839.post-52364908400013471952016-10-15T04:24:47.801-07:002016-10-15T04:24:47.801-07:00https://www.mall.hu/edeny-kiegeszitok/tescoma-pres...https://www.mall.hu/edeny-kiegeszitok/tescoma-presto-hazi-sonka-keszito-homeroval?src=sugBoros Valériahttps://www.blogger.com/profile/14077967826092128933noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428935580932484839.post-54638061381843665632016-08-14T11:17:46.283-07:002016-08-14T11:17:46.283-07:00Kedves Vali!
Már korábban törtem az agyam, hogy sz...Kedves Vali!<br />Már korábban törtem az agyam, hogy szeretném tudni mi van a felvágottamban, tehát nekem kellene azt elkészíteni. Kérdésem, hol lehet kapni ilyen prést, mert okvetlenül szeretnék ilyet készíteni.<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00422559781027293766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428935580932484839.post-13689263558862796602016-04-04T06:58:38.187-07:002016-04-04T06:58:38.187-07:00Köszönöm szépen!
Köszönöm szépen!<br />Szilvia Galériahttps://www.blogger.com/profile/04566441794627220215noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428935580932484839.post-11996546037237509172016-03-24T05:25:04.453-07:002016-03-24T05:25:04.453-07:00a ledaráltat kell először az aprítóba tenni és utá...a ledaráltat kell először az aprítóba tenni és utána a többit.. nagyon fontos a pépesítés... mert ha csak darálva van nem elég jól szeletelhető... gyakorlatilag akkor jó ha a darálás után egy késes géppel még pépesítve van... akkor homogénBoros Valériahttps://www.blogger.com/profile/14077967826092128933noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428935580932484839.post-16193892977474275552016-03-23T01:05:54.296-07:002016-03-23T01:05:54.296-07:00Kedves Valika!
Sajnos a leírásban van egy rész, a...Kedves Valika!<br /><br />Sajnos a leírásban van egy rész, ami nekem nem érthető. Az van írva, hogy ugye a kétharmadát aprítsam kicsi kockákra, a maradékot pedig daráljam le. Később az összeállításnál szerepel, hogy a feldarabolt húst a vízzel és a többi anyaggal együtt tegyem aprítóba, de arról szó nem esik mikor és mit kell csinálnom azzal a hússal amit külön le kellett darálni? Azt mikor kell beletenni?Szilvia Galériahttps://www.blogger.com/profile/04566441794627220215noreply@blogger.com