Boros Valéria
2024. február 16., péntek
Virsli ami szerintem már tényleg jó!
›
Virsli 7 évvel és sok tapasztalattal később.! Csirkemellből és comfiléből készültek, de bármilyen hús megfelelő hozzá. Most 2,5 kg volt az ...
2022. május 10., kedd
Ch csökkentett, rozsos kenyér.
›
Sikerült egy ehető, és jó ízű ch csökkentett kenyeret készíteni. Recept: 10 dkg rozs liszt 10 dkg zab liszt ...
2020. szeptember 29., kedd
Lila hagyma csatni, vörös borral és szilvalekvárral!
›
Érdekesnek találtam és sok recept olvasás után neki is álltam, mentem kicsit a magam feje után, és szerintem pont ezért lett finom, de ezt m...
3 megjegyzés:
2019. december 30., hétfő
Aprónép tartása hagyományos módon!!!
›
Elég régen készülök írni egy bejegyzést a hagyományos szárnyas tartásról. Nem túl régen foglalkozok vele, de sok információt begyűjtöttem ...
3 megjegyzés:
2019. augusztus 24., szombat
Gyümölcs leves alap, és gyümölcs pép!!!!
›
Nagyon szép őszibarackot sikerült vennem a piacon, megmondom őszintén én a sárga színűt szeretem. Gyümölcs leves alap: Haját lehúztam, m...
2019. március 16., szombat
Hasaljából felvágott vagy minek nevezzelek!!!
›
Mindig töröm a fejem mit lehet még elkészíteni a sonka présbe, most ezt találtam ki! Páran elmondták ez szerintük nem hasalja, majd a pác k...
2018. december 8., szombat
Comb sonka a présből!!!
›
Tarja már van a blogon, most gondoltam egyet és sertés combból készítettem el a legújabb felvágottamat, vagy inkább ez már sonka szelet. ...
2 megjegyzés:
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése