Ma sokadszorra megint felvágott készült, most egy kicsit másképpen csináltam...ki merem jelenteni tökéletes lett...
40dkg csirkemell... ez egy fél volt nekem...feldaraboltam azt a kevés int ami benne volt kihúztam belőle...bele raktam a késes aprítóba és alaposan elkezdtem pépesíteni...2 evőkanál zsírt is adtam hozzá ....kivettem a fagyasztóból 4 jégkocka sonkalét, amit húsvétkor raktam el... összetörtem a jégkockákat és a péphez tettem.. többször pulzálva járatom a gépet... teszek hozzá egy teáskanál fokhagymasó, hagymasó, egy kávéskanál fehér bors, egy fél szerecsendiót is belereszeltem...egy kávéskanál porcukor...és a végén a saját piros arany krémből is egy teáskanállal.... alaposan pépesítettem és ment a présbe.. egy napra beraktam a hűtőbe a présben... aztán 80 fokon 2,5 órát abáltam... majd sokkolva hűtöttem... kivettem és szépen felszeleteltem... hajszálvékonyra szeletelhető...
Kedves Vali! mit jelent sokkolva hűteni? Köszönöm.
VálaszTörlésHirtelen jeges vízben hűtés.
TörlésSokat tanulok Tőled, köszönöm a recepteket! Hol lehet venni ilyen prést? Másik, bár nem ide való kérdés, a saját szappan és egyéb tisztálkodószerek leírása hol található?
VálaszTörlés