Follow by Email

2016. április 10., vasárnap

Kapros, póréhagymás krémsajt!!!

Krémsajtot sem veszek a boltban.. minek is vennék amikor csoda finomat lehet magunknak készíteni szinte semmi pénzből...

Egy nagy pohár 20%-os tejfölt egy kendőbe felkötök...hagyom 2 napig csepegni...
mikor kibontom, sózom fehér borssal ízesítem, kapor és póréhagymával összekeverem, de lehet snidlinggel, vagy lila hagymával.. sok fajta fűszernövénnyel lehet ízesíteni...


5 megjegyzés:

  1. szia. helyileg hol szoktad lógatni? hűvös helyen vagy csak a konyhába?

    VálaszTörlés
  2. Szuper sajtokat csinàlsz
    Porzsa Panni recept a krémsajt egyszerű
    Miért nem csinàlod azt ?
    Ég ès föld a külömbsèg
    Igaz èn kecsketejböl szoktam .
    Bocs
    Csodás napot

    VálaszTörlés
  3. Szuper sajtokat csinàlsz
    Porzsa Panni recept a krémsajt egyszerű
    Miért nem csinàlod azt ?
    Ég ès föld a külömbsèg
    Igaz èn kecsketejböl szoktam .
    Bocs
    Csodás napot

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. csináltam , de annyi nem kell és ez éppen elég egy evésrenekünk

      Törlés