A frissen szedett paradicsomokat megmostam, és turmix gépbe pakoltam, alaposan megjárattam a gépben, egy mérőpohárba öntöttem aminek csúcsod a szája.
Ezután szilikonos jégkocka tartóba csorgattam, mikor teljesen megfagyott akkor kiütögetem, és simító záras zacskóba pakolom.
Télen mikor főzéskor szükségem van rá az ételbe dobok pár kockát és ott van a hamisítatlan eredeti paradicsom íz.
Több éve készítek ilyet, tehát senkitől nem hoztam a recept, konkrétan magamtól találtam ki.
Zseniális Vali!
VálaszTörlésNagyon jó ötlet!
VálaszTörlésfantasztikusan ugyes vagy leleményes mindent feldolgozo
VálaszTörlésÉn csak félbe vágom a nagyobbat de a koktél paradicsom tökéletes a zacskós fagyasztásra! Sok éve így csinálom!
VálaszTörlésnekem is van fagyasztva rengeteg főleg a koktélok, mert a sültekhez azokat rakom télen, de a nagyokból is mert kell a húslevesbe is, meg a lecsóhoz is, azokat így használom, ezt meg a pörköltekhez akár gulyáshoz
TörlésImádni való minden ötlete!
VálaszTörlésNagyon jó,ki fogom próbálni!!
VálaszTörlésSzuper!
VálaszTörlésSzuuuuuuper 5let! Köszönöm. 😊
VálaszTörlésÜgyes. Én rekeszes fagyasztó zacskóba rakom el,és csak letöröm, amennyi kell.
VálaszTörlésMilyen lehet az a rekeszes fagyasztó zacskó?
Törlés