A legegyszerűbben készítettem.... megmostam,
feldaraboltam..... fel tettem főni.. mikor már főtt akkor egy botmixel megdolgoztam
jó krémes lett aztán kicsi lángon főzöm, majd a végén ment bele egy nagyon
kevés cukor.. és egy teáskanál citromsav, hogy szép maradjon a színe...sterilizáltam
az üvegeket ebbe rakom lezárom fejre állítottam 10 percre.. és ment a száraz
dunsztba.. ez kb 5 kg.. és ehhez én max 30 dkg cukrot tettem.. nem akartam hogy az édes elvegye a finom gyümölcs ízt, de aki akarja tehet többet, ..
Egy lapos evőkanál almapektint is teszek bele, azzal mixelem és 15 percig főztem vele,
Egy lapos evőkanál almapektint is teszek bele, azzal mixelem és 15 percig főztem vele,
1 kg körülit tettem az aszalóba .. olyan is legyen kevés...
Tartósitószer nèlkül csak 30 dg cukor az 5kghoz vagy 1kg a 30dg cukor?
VálaszTörlés